Tenis

Kecmanović ispao u polufinalu u Milanu (VIDEO)

Srpksi teniser Miomir Kecmanović nije uspešno nastavio takmičenje, jer nije uspeo da se plasira u finače na Završnom Mastersu na turniru najboljih mladih tenisera “NextGen” u Milanu.

Srpski teniser koji je 60. na svetu je u polufinalnom meču poražen od Italijana Janika Sinera koji je 95. na ATP listi, rezutlatom 3:1, po setovima 2:4, 4:1, 4:2, 4:2, nakon jednog časa i 16 minuta igre.

Kecmanović je odlično počeo i nakon brejka u trećem gemu, posle 19 minuta igre je poveo nakon 4:2, 1:0 u setovima.

Nakon toga je usledio preokret rivala, koji je oduzeo servis Srbinu u četvrtom gemu kada je iskorisito drugu od dve uzasotpne brejk lopte i posle 4:1, nakon 15 minuta igre u drugom delu meča, Italijan je izjendačio na 1:1 u setovima.

Siner je odzeo servis Kecmanoviću sa nulom u prvom gemu, a on nije uspeo da mu uzvrati, nakon što je propustio tri uzastopne brejk prilike, a Srbin je potom propustio i jednu brejk loptu u šestom gemu i nakon 4:2 posle 19 mintua igre, Italijan je preokrenuo na 2:1 u setovima.

Pošro je Siner iskrisito drugu od dve uzasopne brejk lopte u trećem gemu i nakon toga sačuvao prednsot do kraja, pobedio je nakon 4:2, posle 21 minut igre u trećem delu meča, 3:1 u setvomia.

Rival Sinera u finalu biće 18. na svetu Australijanac Aleks de Minor, koji je rezultatom 3:1 (4:2, 4:1, 0:4, 4:2), pobedio Frensisa Tiafoa iz Sjedinjenih Američkih Država koji je 47. na ATP listi.

Foto: Youtube Printscreen/