Ostali sportovi

Zvezda predstavila dva velika pojačanja (FOTO)

Vaterpolo klub (VK) Crvena zvezda predstavila je u prostorijama sportskog društva, dva velika pojačanja i veoma značajna imena našeg najtrofejnijeg sporta.

Legendarni Igor Milanović će biti trener Crvene zvede.

“Srećan sam što sam se vratio kući. Kad smo pregovarali sa ljudima iz uprave pokazali su da su spremni da osveže i podmlade tim, i da imaju ambicije da budemo prvi. Novo iskušenje i izazov, a posebno me čini srećnim to što sam u mom Beogradu” rekao je Milanović.

Iskusni Nikola Rađen će predvoditi tim crveno-belih u igri.

“Nije da prvi put branim crveno-bele boje, pošto sam sa Zvedom, koju su tada vodili veliki Vlaho Orlić i Nikola Stamenić osvojio titulu. Tako da sam sretan što sam kod kuće”, rekao je Rađen.

Promocija dva pomenuta asa je ujedno bila i ozvaničenje saradnje VK Crvena zvezda i Vind sporta iz Pančeva, vaterpolo projekta kojim upravlja upravo i Rađen, a gde mu jedan od saradnika bio Milanović tokom proteklih godinu dana.

“Moramo da sarađujemo da bi bili konkurentni, a ambicija je da se pojačamo kvalitetnim igračima, mada ne preskupim, ali su iznenađenja moguća. Cilj je osvajanje domaćeg šampionata i onda dostojanstveno prestavljanje našeg vaterpola u Ligi šampiona”, poručio je Milanović.

Foto: Youtube Printscreen/