Ostali sportovi

Vujasinović novi trener Novog Beograda

Još jedan slavni vaterpolista danas se vratio u Srbiju.
Nakon Igora Milanovića koji je preuzeo Crvenu zvezdu, novi trener Novog Beograda postao je Vladimir Vujasinović.

„Izuzetan rad sa mlađim kategorijama, izuzetna posvećenost trenera tim klincima, smernica koju je klub napravio i mnogo pre nego što sam ja doššao na bazen, a to je da, pre svega, svojim radom i svojim trudom internim da dođemo i do nekih većih visina”, rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.

Vaterpolo klub Novi Beograd je 11.aprila zvanično postao prvoligaš i jasno je da iz sezone u sezonu napreduje.

“Da se zahvalim pre svega momcima koji sede ovde na poverenju koje sun am ukazali svima zajedno, jer verujte mi nije lako ući u Prvu ligu I dovesti igrače ovakvog kalibra kao što su oni”, istakao je Vujasinović.

U klubu su stigla i pojačanja: Marko Manojlović, Alen Osmanović, Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Đorđe Filipović, Mateja Asanović, Nikola Nikolov…

“Trenutno u ovom stanju nisam više neki veliki ljubitelj Jadranske lige. Jesam u smislu da ako mogu da igram Jadransku ligu kao što igraju Jadran iz Herceg Novog ili Jug iz Duborvnika. Tj. da putujem avionom, da stignem dan ranije, da odigram utakmicu, da se vratim dan kasnije I da ne uništavam igrače, onda da. A da idemo tamo autobusom pravo na utakmicu, izmučimo igrače, izgubimo 15 razlike i vratimo se nazad kako sada uglavnom prolaze naši klubovi, e za to nisam”, poručio je Vujasinović.

Foto: Youtube Printscreen/