Ostali sportovi

Vaterpolisti prevazišli male probleme u Gvandžuu

Vaterpolo repreztnatcija Srbije je imala malih organizacionih problema prvog dana boravka u Gvandžuu.

Naime, srpski vaterpolisti je trebalo je da u 18 časova treniraju sa Amerikancima prema dogovoru selektora Savića i Udovičića. Međutim, ako je termin bio tačan, mesto treninga je bilo pogrešno pa su dve selekcije trernirale kasnije i na taj način je ovaj problem rešen što je potvrdio i selektor Dejan Savić.

“Eto to je bio mali problem. Verujem da će sada biti sve u redu. U subotu imamo dva treninga sa Crnogorcima, prvi u osam ujutru. Moramo da ga održimo zbog bioritma jer susret u ponedeljak je u pola devet. Ništa drugo nema zanimljivo, čekamo da počne”, rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije (VSS).

Sve reprezentacije koje se takmiče su smeštene u sporskom selu, pa su susreti mnogo češći nego kaad bi ekipe boravile u različitim hotelima, a u jednoj od zgrada sela su zajedno selekcije Srbije i Crnogore, a u subotu će dva puta zajedno na trening u isto vreme.

Najvažnije je da, kako saopštavaju iz VSS-a, za lekara dr Repca posla nema.

Srbija na Svetskom prvenstvu igra u grupi A protiv Grčke, Južnom Koreje i Crne Gore, koja će biti i prvi rival “Delfinima”, u ponedeljak, 15. jula, u 1:30 po srednjoevropskom vremenu.

Foto: Youtube Printscreen/