Ostali sportovi

Podržite "delfine", osvojite karte za Svetsku ligu! (FOTO)

Vaterpolo reprezentacija Srbije se od danas priprema sa kompletnim timom za završni turnir Svetske lige koji se od 18. do 23. juna održava na otvorenom bazenu SC Tašmajdan. Naši vaterpolisti pokušaće po 12. put da osvoje ovo takmičenje i na taj način obezbede plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Izabranike selektora Dejana Savića na tom putu očekuje težak izazov, šest utakmica u isto toliko dana, pa će dodatna energija i podrška sa tribina možda biti presudni u nameri da ostvare cilj. Vaterpolo savez Srbije je pre nekoliko nedelja pod sloganom NA TRIBINE ZA DELFINE krenuo u kampanju podrške vaterpolistima, a sada je pokrenuta i zanimljiva akcija putem koje je omogućeno da ljubitelji vaterpola i navijači reprezentacije Srbije osvoje komplete ulaznica za sve utakmice Svetske lige.

Sve što je potrebno je da počne da se prati instagram stranica Vaterpolo saveza Srbije i pošalje poruka podrške delfinima. Najoriganalnije poruke će biti štampane na majicama koje će vaterpolisti nositi pre utakmice, a kreatori poruka biće nagrađeni besplatnim ulaznicama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Na tribine za Delfine  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ako još uvek niste došli do karata, mi vas vodimo na finalni turnir Svetske lige. Sve što treba da uradite  Zapratite našu stranicu 2⃣ Napišete poruku podrške našim Delfinima ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Šest najkreativnijih poruka Vaterpolo savez Srbije nagradiće paketom karata za sve utakmice finalnog turnira Svetske lige, a vaše poruke naći će se na majicama koje će naši reprezentativci nositi pre utakmica!  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Podrži Delfine na putu za Tokio! Vidimo se na Tašu!  #teamserbia #waterpolo #waterpoloserbia #FINAwaterpolo

Објава коју дели Vaterpolo savez Srbije (@waterpolo_serbia) дана

Foto: Youtube Printscreen/