Košarka

Trinkijeri: Igramo u gradu koji živi za košarku (FOTO)

Partizan nastavlja takmičenje u ABA ligi mečom šestog kola protiv Zadra, a  trener košarkaša Parnog valjka Andrea Trinkijeri je najavio težak meč protiv predstojećeg rivala na gostovanju u Hrvatskoj, a to što je trenutno poslednjeplasirani tim protivnik ne zavarava trenera kluba iz Beograda, koji je istakao kvalitete oponenta.

“Igramo u gradu koji živi za košarku, gradu sa fantastičnom dvoranom i publikom koja itekako ume da podrži svoj tim u teškim trenucima. Zadar je počeo takmičenje na način na koji je počeo i učiniće sve da protiv nas stvori neku iskru koja će im preokrenuti sezonu. Ali i za nas, posle izuzetno loše utakmice protiv Venecije, Zadar je veoma važan. Moramo sa puno više energije da igramo”, rekao je Trinkijeri.

Sličano kao trener Parnog valjka razmišlja i Nemanja Gordić., koji očekuje ispunjenu

“U Zadru nam nikada nije bilo lako, očekujem da će nas dočekati puna dvorana i veoma motivisan protivnik. Mi moramo odigrati puno bolje nego protiv Venecije i iz te bolje igre pronaći put kojim bismo došli do pobede. I jednima i drugima je ovaj meč veoma važan, tako da očekujem veliku borbu na terenu”, rekao je Gordić.

Meč šestog kola ABA lige Zadar – Partizan se igra sutra od 18 sati u dvorani “Krešimir Ćosić”.

Foto: Youtube Printscreen/