Košarka

Nikad jača ABA liga, ima najava da će biti još jača

Polako se bliži kraj prvog dela sezone u ABA ligi nakon kojeg sledi plej – of u kojem ćemo dobiti osvajača trofeja koji će automatski izboriti plasman u Evroligu.

Već je poznato da će Crvena zvezda kao prvoplasirana imati prednost domaćeg terena, dok su će preostale tri ekipe, Cedevita, Partizan i Budućnost, odlučivati o preotala tri mesta.

I pre početka nove sezone na Jdarnu bilo je jasno da naš očekuje izuzetno kvalitetno takmičenje sa nekoliko vrhunskih ekipa.Uprave četiri prvoplasirane ekipe nisu štedele sredstva na novajlije,a taj trend se nastavio i tokom sezone. Poslednje pojačanje predstavila je Crvena zvezda juče, reč je o Kej Si Riversu. To ipak nije sva kada su novajlije u pitanjuu drugim klubovima, a nešto je nagovestio i poznati menadžer Miško Ražnjatović.

“Zvezda je dovela Kej Si Riversa, koji je sjajan igrač, kako će se on uklopiti u tu hemiju u njihovoj ekipi, videćemo… Mislim da i Budućnost i Partizan takođe rade na osvežavanju igračkog kadra pred odlučujuće borbe, tako da se nemojte iznenaditi ako se u narednih nekoliko dana pojave još neki novi igrači u ABA ligi”, rekao je Ražnjatović gostujući u emisji „U obruču“ na „TV Areni Sport“.