Košarka

Košarkaš Partizana MVP 2. kola Evrokupa, a dvojica u Top 10 (VIDEO)

Košarkaši Partizana su pobedili Tofaš u drugom kolu Evrokupa, a jedan od košarkaša crno-belih je bio najkorisniji igrač (MVP) ove runde takmičenja, dok su još dvojica igrača Parnog valjaka izabrani među najbolje izvedenih 10 poteza kola (Top 10).

MVP

Najkorisniji igrač (MVP) drugog kola Evrokupa je košarkaš Partizana Rade Zagorac. Povremeni reprezentativac Srbije je u trijumfu crno-belih nad Tofašom postigao 26 poena, uz pet skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte za indeks korisnosti od 36 poena, a on je ujedno bio i najefikasniji igrač ove runde takmičenja.

Top 10

Partizanov tandem, Voldenov prodor i dodavanje za zakucavanje Novice Veličkovića je na 10. mestu, a na devetoj poziciji je dodavanje kroz noge Dejana Todorovića iz Andore za polaganje Nača Loveta.

Osmo mesto je zakucavanja Avadu Abasa iz Breše, a na sedmoj poziciji je Arslanova asistencija iz Galatasaraja za zakucavanje Agusta, da bi na šestom mestu bila dobra odbrana Lokomotive Kubanj, kada je blokadu imao Sem Deker, a potom i napad u nastavku kada je asistirao Fridzon, a upravo Deker zakucao, nakon kontre.

Peto je zakucavanje Oktavijusa Elisa iz Promiteasa, a četvrti potez su izveli Makolum za asistenciju za zakucavanje Morgana iz Uniksa.

Treća je blokada Džasina Sirsa iz Oldenburga, a na drugom mestu je tandem Darušafake, dodavanje iz auta Sinana Gulera za zakucavanje Džaroda Džonsa.

Najbolji potez su izveli košarkaši Monaka Kim Tili za asistenciju i zakucavnjae Erika Baknera.

Foto: Youtube Printscreen/EUROLEAGUE BASKETBALL