Košarka

Iz Crvene zvezde prezadovoljni prodajom sezonskih karata (FOTO)

Pre nekoliko dana su iz košarkakog kuba crvena zvezda počeli prodaju sezonskih karata ograničenog broja, ali uprkos neizvesnosti kada će publika moći na tribun, prodaja ide odlično.

Tim povodom su se oglasili sa Malog Kalemegdana saopštenjem.

”KK Crvena zvezda mts počeo je u sredu 09.09.2020. godine prodaju ograničenog kontigenta sezonskih karata.

Zbog pandemije virusa Covid-19 klub se odlučio za prodaju 30 procenata kapaciteta hale „Aleksandar Nikolić“ a motiv smo pronašli i u brojnim porukama podrške prijatelja kluba, poslovnih partnera i pre svega navijača kako direktnim putem, tako i putem društvenih mreža.

Zvezdaši svoja obećanja ispunjavaju – KK Crvena zvezda ovom prilikom informiše javnost da je za nepuna 4 dana odziv navijača i kupaca sezonskih karata izvanredan!

Klub se i ovom prilikom zahvaljuje Zvezdašima koji i na ovaj način pokazuju ogromno poverenje prema klubu, i direktno mu pomažu pred krajnje neizvesnu sezonu opterećenu viruso

KK Crvena zvezda podseća da uz novi koncept, prodaja obuhvata nove tri opcije sezonskih ulaznica, prema kome kupac ima garantovanih, 30, 20 ili 10 utakmica koje će se igrati uz prisustvo gledalaca! To znači da je i broj utakmica definisan i siguran, čak i po cenu prenošenja u narednu sezonu!

Najveći popust je odobren za najvernije, jer su upravo oni najveća snaga Kluba, a uz ulaznicu očekuje ih na poklon i pasoš “Crvena zvezda republika” (za koji je potrebno da pripreme i odgovarajuću fotografiju).

Prodaja kontigenta od 30 % kapaciteta trajaće do 30.09.2020. godine, ali već sada nema sumnje da je ta brojka dostižna nakon reakcije Zvezdaša u prva 4 dana od početka prodaje.

Zato još jednom hvala na ogromnom poverenju!

Klub još jednom podseća sve zainteresovane, koji budu dolazili u prostorije Kluba, da se pridržavaju svih zdravstvenih protokola, ponesu maske i održavaju fizičku distance dok budu čekali na svoju ulaznicu.

* Pasoš (holder za sezonsku ulaznicu) se koristi samo promociju kampanje sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts i nema upotrebnu vrednost kao zvanični dokument državnih organa Republike Srbije, osim kao suvenir i deo promocije Kluba i marketinške kampanje. Svaka zloupotreba ovog pasoša se najstrože zabranjuje”, navodi se u saopštenju.