Košarka

Đorđević dovodi još jednog igrača

Nakon što je nedelju ujutru u teškoj saobraćajnoj nesreći povređen reprezentativac Srbije i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, selektor nacionalnog tima Aleksandr Đorđević je priključio još jednog igrača reprezentaciji Srbije.

Đorđević je kako izveštava “Mocartsport”, pozvao još jednog Zvezdinog košarkaša, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u italijanskom Trentu, Nikolu Jovanovića.

Okupljanje košarkaške reprezentacije Srbije na početku priprema za Svetsko prvenstvo (SP) u Kini je u četvrtak od 13 časova u “Kraun Plazi”, gde će se Đorđeviću javiti većina igrača, a ni koji se takmiče u NBA klubovima, sa pripremama će početi nešto kasnije, 3. ili 4. avgusta.

Posle teške povrede Kuzmića i ove najnovije promene, na Đorđevićevom spisku se, nalazi sledećih 18 igrača koji konkurišu za 12 mesta na konačnom spisku za SP u Kini:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Nikola Jovanović.

Foto: Youtube Printscreen/