Košarka

Budućnost obavestila navijače o refudniranju novca za neodigran meč (FOTO)

Košarkaški klub (KK) Budućnost se oglasio saopštenjem navijačima povodom karata o odloženoj utakmici ABA lige protiv Crvene zvezde.

“Košarkaški klub Budućnost Voli obaveštava svoje navijače koji su kupili ulaznice za meč ABA lige sa ekipom Crvene Zvezde, da će moći da refundiraju novac zbog neodigravanja meča. Ovim putem obaveštavamo navijače koji su kupili karte da će u prostorijama kluba moći da dobiju novac nazad. Refundiranje će se vršiti u prostorijama kluba u sredu, četvrtak i petak od 10 do 15 časova”, piše u saopštenju KK Budućnost, na sajtu kluba.

Meč 13. kola ABA lige je trebalo da se odigra 30 decembra od 18 časova u dvorani “Morača” u Podgorici, ali on nije odigran jer Crvena zvezda nije doputovala na gostovanje uz obrazloženje da nisu bili ispunjeni bezbednosni uslovi i meč je prvo zaveden službenim rezultatom 20:0 za tim iz prestonice Crne Gore i tim iz Beograda je novčano kažnjen, da bi danas ABA liga preinačila odluku, nakon čega se i klub sa Malog Kalemegdana oglasio saopštenjem.