Košarka

Berić razočaran igrom Partizana

Nekadašnji košarkaš i sportski direktor Partizana Miroslav Berić bio je razočan igrom crno – belih u Francuskoj na meču protiv Metropolitena.

“Ubedljivo najgora igra Partizana, čak onaj meč protiv Burga nije bio u tolikoj meri loš, Burg je odigrao dva puta bolje nego što je odigrao Metropoliten večeras. Ne znam više šta da kažem, igrači se ponašaju i imaju govor tela kao da je neka utakmica Biznis lige. Igraju se sa renomeom kluba. Ja sam verovao da možemo da pobedimo, ali ovo je bilo katastrofalno, mi smo srećno izgubili 17 razlike. Zdovc je izveo drugu petorku u poslednjih pet minuta. Ako se ispadne iz Evrokupa šta ostaje”, rekao je Berić za “Sport klub”.

Evidentno je da ne postoji atmosfera u ekipi.

“Može da se izgubi, ima loših večeri, ali govor tela sve pokazuje. Vidi se da nema nikakve atmosfere, to je uvek krasilo Partizan. Igrači moraju da se trgnu, Partizan je klub koji mora ponovo da igra Evroligu, pokušavam da ih više bodrim nego kudim, ali odavno se nisam ovako loše osećao. Uz to ovo nije nikakva specijalna ekipa, nismo izgubili od Virtusa ili Malage, ali su se igrali sa Partizanom. Igrači su se predali, pet napada uzastopno završili smo kao na treningu, trči-pucaj”, dodao je Berić.