Fudbal

Voždovac našao trenera?

Delovalo je prošle nedelje da će se Ilija Stolica vratiti u Voždovac, ali od toga nema ništa.
Mladi stručnjak ima ponudu iz inostranstva, pa su se „zmajevi“ okrenuli drugim rešenjima. Vremena nema mnogo i mora brzo da se nađe rešenje.

Kako prenosi „Mondo“ prvi pik Uprave Voždovca je Aleksandar Linta (42). Radi se o bivšem pomoćniku Ilije Stolice u Voždovcu, Vojvodini, Olimpiji. Nakon što je Stolica dobio otkaz u slovenačkom timu ekipu je preuzeo upravo Lint. Sa njim na klupi Olimpija je i eliminisala Helsinki u kvalifikacijama za Ligu Evrope,ali je i njega vlasnik kluba Milan Mandarić ubrzo smenio posle poraza od Spartaka iz Trnave u narednoj rundi ovog takmičenja.

Linti je inače ovo bio prvi samostalni trenerski posao na kome se zadržao sedam mečeva. Inače reč je bivšem fudbaleru koji je veći deo karijere proveo na Islandu. Njegova prednost u ovom trenutku je što poznaje klub u kojem je vodio omladince, da bi 2016. godine radio sa Stolicom.

Voždovac posle 11 odigranih kola ima svega 11 bodova, a prvi meč posle reprezentativne pauze igra protiv Mladosti iz Lučana. Vremena nema još mnogo.