Fudbal

Vazura upozorava: Ko blokira prolaz biće izbačen sa stadiona, ne sme biti političkih parola

Ostalo je još dva dana do prvog meča između Partizana i Viktorije Plzenj u 1/16 finala Lige Evrope.

Tim iz Humske je uspeo da se izbori da navijači prisutvuju ovom meču, a uloženi su ogromni napori, kao i finansijska sredstva kako bi meč bio organizovan besprekorno.

Generalni direktor crno – belih, Miloš Vazura, govorio je organizaciji meča i merama koje su preduzete kako bi se sprečili bilo kakvi incidenti.

„Imamo ogromnu gužvu na prodajnim mestima, povećala se prodaja karata, jedno lice može da kupi 2,3, do 4 karte maksimalno, ali svako lice mora da ima ličnu kartu, pisaće ime i prezime na svakoj karti. Niko neće moći da uđe na stadion ako se ne poklapa ime i prezime sa karte sa njegovim ličnim dokumentom. Ovom prilikom pozivam navijače da ponesu neki dokument sa sobom, da dođu ranije, najkasnije dva sata pred početak, jer je ovo prva utakmica sa novim kapijama. Biće detaljne kontrole, tri prstena kontrole, pozivam navijače da ne nose metalni novac, sve će im to biti oduzeto”, rekao je Vazura za „TV Partizan“.

 

Neće biti tolerisano i blokiranje prolaza na tribinama zbog je Partizan nekoliko puta kažnjavan.

„Molim navijače da ne skandiraju političke parole, da ne vređaju nikoga, već da navijaju za Partizan i da daju podršku timu. Pozivam ih, pogotovo na Istoku, da ne blokiraju prolaze. Svako ko bude stao na prolaz, biće izbačen sa stadiona, neće se uopšte pregovarati sa njim da se vrati na svoje mesto. Imamo odličnu saradnju sa policijom. Partizan nije spreman da plaća kazne, a ako to navijači ne shvataju, onda nam takvi navijači ne trebaju na stadionu. Ovo je jedna istorijska utakmica, Partizan nema prostora da pravi velike greške, ne smemo da budemo kažnjeni i nećemo dozvoliti da sledeću utakmicu igramo bez publike ili nešto gore od toga”,poručio je Vazura, uz nadu da će navijači u četvrtak od 21 čas biti ”12. igrač” crno-belima“, poručio je Vazura.