Fudbal

Tomić: Pobedom nad Megom stvaramo bolju atmosferu pred plej – of (FOTO)

U poslednjem 22.kolu ABA lige sastaju se Crvena uveuda i mega Bemkas od 19:00h. Šampion Srbije je odavno obezbedio prvo mest pred plej – of, ali i pored te činjenice trener Milan Tomić želi da ekipa pobednički završi prvi deo sezone.

“Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, mi smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvežimo tokom ove nedelje i pripremamo za ono to sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobedama pravi najbolja atmosfera za ono što sledi”, a to je plej-of, rekao je Tomić za klupski sajt.

Mladi Dejan Davidovac poziva navijače da u što većem broju ispune dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

“Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej-of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navihača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem delu sezone”, poručio je Davidovac.