Fudbal

Spartak doveo pojačanja pred nastavak sezone (FOTO)

Fudbalski klub (FK) Spartak Ždrebčeva krv je pred početak preolećnog dela sezone ojačao igrački kadar sa četiri nova fudbalera, koji su potpisali trogodišnje stipendijske ugovore, a koja je predstavio sportski direktor ekipe iz Subotice Dragan Đorđević, od kojih su trojica prisustvovali predstavljanju u prostorijama kluba.

“Spartak nastavlja sa tradicijom da iz sopstvenih pogona afirmiše mlade igračei da ih polako uvrštava u prvi tim fudbalskog kluba. Poželeo bi im puno sreće i da nastave stopama Ćelasana, Krmara Ivanovića…”, rekao je Đorđević na konferenciji za medije.

Predrag Medić koji je 1998. godište i igra na poziciji ofanzivnog veznog nije bio na promociji zbog pozajmice u Omladincu iz Novih Banovaca, odakle je došao i Gajić Boško koji je 1996. godište i igra na poziciji desnog beka.

Klub sa severa Srbije su pojačali i omladinci Spartaka centralni napadač Bogdan Stamenković koji je rođen 1998 godine i zadnji vezni igfrač Marko Pantić koji je bio šest meseci na pozajmici u FK Čuruku.

Foto: Youtube Printscreen/FK Spartak Subotica