Fudbal

Saopštenje FK Partizan (FOTO)

Fudbalski klub (FK) Partizan je održao sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa Ivicom Ilievim, Miroslavom Đukićem i njegovim prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem, a klub iz Humske je tim povodom izdao saopštenje u kojem je naglašeno da je Miroslav Đukić shvatio podelu nadležnosti, klupkih dužnosti i discipline i uputio izvinjenje predsedniku kluba.

“Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti”, piše u u saopštenju Partizana.

Foto: Youtube Printscreen/