Fudbal

Sadik: Moji planovi su vezani za Partizan

Letos je Umar Sadik u Partizan na pozajmicu iz Rome.
Nakon nekoliko nastupa Nigerijca u crno – belom dresu navijači i pristalice kluba iz Humske bile su skeptični po pitanju njegovih fudbalskih kvaliteta.

U međuvremenu se sve promenilo i Sadik je postao jedan od najboljih igrača Partizana i nalazi se pri vrhu strelaca domaćeg šampionata.

Dobre partije nisu promakle brojnim zaintersovanim klubovima pa već sada u Humsku stižu ponude za Sadika kojeg će Partizan na leto otkupiti od Rome.

“Drago mi je kad čujem da u klubu računaju na mene i da žele da otkupe moj ugovor. Naravno, to je i moja želja. Čuo sam za određene ponude i interesovanja, ali moji planovi su vezani za Partizan, tako da sada ne želim nigde da idem”, rekao je Sadik za “Novosti”.

Mladi strelac očekuje da nastavi sa dobrim partijama i na proleće.

“Osećam se fantastično, iza mene je najboljih šest meseci u karijeri i moram da priznam da sam jedva čekao početak priprema i nove izazove u Partizanu. Sve je bilo sjajno, ali takav sam da uvek želim više i bolje. Sa tom namerom sam se vratio sa odmora”, poručio je Sadik.

U prvom delu sezone ukupno je dao 16 golova i imao je čak 12 asistencija.

“Prezadovoljan sam, kao i svi moji prijatelji i rodbina. Doživeo sam mnogo pohvala tokom odmora, prate se moje i igre Partizana i to mi je dodatni podstrek da nastavim da se razvijam. Pronašao sam sredinu koja mi to maksimalno omogućava i to je ono što mi olakšava posao, čini me srećnim”, kazao je Sadik.

Za kratko vreme je postao i ljubimac navijača.

“Navijači me čine boljim, neverovatna je ta energija koju prenose na nas dole na terenu, bez obzira na to da li igramo na domaćem terenu ili u gostima. Ne sumnjam da će biti uz nas i u nastavku sezone, a mi ćemo znati da im se odužimo”, zaključio je Sadik.

Foto: Youtube Prinscreen/ Danas Conference Center