Fudbal

Ronaldo napušta Juve, poznat i naredni klub? (FOTO)

Kako večina italijanski medija prenosi Kristijano Ronaldo je odlučio da napusti Juventus.

Kao što je poznato Apenini su najviše pogođeni pandemijom korona virusom. Pitanje je kada će fudbal igrati i u kakvom će stanju biti zemlja kada sve ovo prođe. Jasno je da će Juventus teško moći da nastavi da plaća Portugalca 30 miliona evra po sezoni. Iz tog razloga Portugalac se okreće novom klubu koji bi lako mogao biti Pariz Sen Žermen.
Ideja u Parizu da umesto Nejmara upravo stigne Ronaldo. Već neko vreme se spominje mogućnost da će Brazilac vratiti po svaku cenu u Barselonu.

To bi značilo da bi Ronaldo na “Parku prinčeva” igrao u tandemu sa Kilijanom Mbapeom, jednim od njaboljih fudbalera današnjice. Spoj mladosti iz iskustva, te kvalitet obojice bi sigrno doneo mnogo klubu. O markentingu i ostalim pratećim stvarima je iluzorno pričati.

U celu priču bi mogao da se uključi i Mančester Junajtedu čije je boje Ronaldo branio pre Real Madrida. U engleskom velikanu je stekao ime i reputaciju, da bi prelaskom u Real Madrid naparvio stepenik više.
Naravno pitanje je da li Junajtedu treba igrač na zalasku karijere jer u napadu „crveni đavoli“ imaju nekoliko mlađih i dokazanih igrača.