Fudbal

Rabio već želi da ide iz Juventusa? (FOTO)

Samo što je stigao, a već razmišlja o transferu.

Posle dosta nagađa Adrijen Rabio je ovog leta konačno stigao u Juventus kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Pariz Sen Žermenom.

Francuz je više od godinu dana odbijao da prodži ugovor sa “svecima”, jedno vreme je bio na tribinama, ali je na kraju uspeo da napusti “Park prinčeva”. U svojim redovima ga je želela i Barselona, pa su se dva velikana borila za potpis veziste.

Odlučio se Rabio za Juventus od kojeg je samo za dolazak dobio 10 miliona evra. Očekivalo se da će dobiti mesto u prvom timu, a za sada je daleko od toga. Započeo je samo dva meča od početka sezone, a ukupno je odigrao samo 200 minuta.

Pojedini mediji prenose da je Barselona kontaktirala Rabioa, tačnije njegovu majku i menadžera, i da je već predložena njegova selidba na “Kam Nou”.

U Juventusu je paklena konkurencija u vezi. Tokom leta stigao je Aron Remzi, a od ranije su tu Emre Džan, Miralem Pjanić, Blez Matuidi, Sami Kedira i Rodrigo Bentakur. U Torinu su imali ideju da prodaju jednog ili dvojicu vezista, ali su svi ostali. Novi trener Sari još uvek ne pruži dovoljno prilike Rabiou i ukoliko se nešto ne prmeni vrlo lako bi mogao da traži ode već u januaru.