Fudbal

Pioli dobio podršku igrača (FOTO)

Kako piše “Tutosport”, trenera Milana, Stefano Pioli, odbio je podršku nekolicine svojih igrača da ostane na “San Siru”.

Pre prekida sezone zbog pandemije korona virusa pojedini igrači su videli uspon što je za posledciu imalo bolje rezultate ekipe. Pioli je se o na klupu Milana posle sedam kola Serije A zamenivši Marka Đampaola kada je potpisao ugovor do leta 2021. godine. Neke najavljene promene u italijasnkom velikanu ne garantuju iskusnom stručanjaku da će ostati na tom mestu i sledeće sezone.

Već nekoliko meseci se spominje da će novi trener i sportski direktor postati Ralf Rangnik, trenutno direktor u Red Bulu, ali navodno su neki igrači protiv te odluke. Među igračima koji podržavaju Piolija su Teo Ernenadez, Ante Rebić i Ismael Benaser.

Kao što je poznato doskorrašnji sportski direktor Milana, Zvonimir Boban, je dobio otkaz, slično čeka i Paolo Maldinija, a njihovim odlaskom Piolijeva pozicija je takođe ugrožena.
Pioli je vodio Milan na 22 meča u Serijia A, ostvario je devet pobeda,a ekipa je trenutno sedma sa tri boda manje od šestog Napolija.