Fudbal

Pavlović progovorio o ponovnom interesovanju Lacija

Dosta se ovog leta pisalo o transferu Strahinje Pavlovića.

Mladi štoper Partizana je skrenuo pažnju na sebe u drugom delu prošle sezone i za kratko vreme je postao interesantan mnogih klubovima širom Evrope. Na kraju je bio blizu transfera u Lacio, ali je ceo posao stopiran jer mladi fudbaler nije prošao lekarske preglede. Iz Humske su tvrdili da su problem finansije i nedugo potom su produžili ugovor sa Pavlovićem.

Danas mediji u Italiju pišu da Lacio nije odustao i da će u januaru ceo posao biti završen.

“Ne znam šta bih rekao. Mnogo se pisalo o tome proteklih dana. Čuo sam se sa svojim agentom, znao sam to i ranije, ali nije se to objavljivalo u medijima. Ne bih više to da komentarišem. Ovde sam, potpisao sam novi ugovor, to je najbitnije, posvećen sam 100 odsto Partizanu. Imamo Ligu Evrope, to nam je najbitnije sada”, rekao je Pavlović.

Iako mlad cela situacija nije uticala na Pavlovića.

“Nije bilo nikakvih problema. Porodica, prijatelji i menadžeri su uvek uz mene, kao i ceo klub. Svi su mi rekli da ne treba da brinem jer je sve u redu. Igrao sam normalno i opušteno. Znam ko sam i šta sam i da sam 100 odsto zdrav”, poručio je stameni defanzivac.

Najvažnije utakmice u dosadašnjem delu sezone mladi defanzivac je odigrao bez treninga.

“Bio sam sedam dana bez treninga, profa, naš kondicioni, mi je slao kondicione vežbe, ali bukvalno dve utakmice sam odigrao bez treninga. Ali, uspeli smo da prođemo Molde, to je najvažnije. Sada smo u Ligi Evrope, koja prvenstveno mnogo znači finansijski za klub. Za nas mlađe igrače isto, naravno, svi jedva čekamo tu utakmicu sa AZ-om i, naravno, Old Traford…Mislim da je to dobro došlo. Mančester je glavni favorit, a ove tri ekipe mogu da se ravnopravno nose i mislim da imamo šansu da prođemo”, smatra Pavlović.

Pre godinu dana igrao je za omladince, a ove jeseni će istrčati na „Old Traford“.

“Nisam to očekivao, pre godinu dana sam igrao za omladince, sve se brzo izdeševalo, ali toga ima dosta u fudbalu, nisam ja jedinstven, mora igrač da sazri preko noći. Ja sam motivisan za svaku utakmicu, svaka je novi izazov, novo dokazivanje, tako da u svaku utakmicu ulazim sa 100 odsto motivacije”, kazao je Pavlović.

U šampionatu je Partizan već ispustio četiri boda.

“Napravili smo dva kiksa koja nismo smeli. Malo nismo imali ni sreće, ali šta je tu je, moramo da nastavljamo da se borimo za svaki bod i da pobeđujemo. Biće jako nezgodno četvrtak-vikend, moramo da se spremimo za to. Ja sam spreman, jedva čekam i radujem se tim utakmicama”, zaključio je Pavlović.