Fudbal

Paunović: Svi smo više očekivali od Jovića

Sezona za zaborav za Luku Jović.

Tokom prošlog leta transfer snova u Real Madrid, ali nije dobio ozbiljnu priliku da se nametne, uglavnom je ulazio sa klupe, postigao je dukupno samo dva gola. Pre nekoliko dana Jović je doživeo tešku povredu stopala i očekuje ga pauza od šest nedelja.

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, Veljko Paunović istakao je da su svi mnogo više očekivala od mladog napadača.

“Svi smo očekivali da ćemo videti više od Jovića, ali mislim da je prolazio kroz period adaptacije. I dalje mu mnogo verujem. Luka mora dati svoj doprinos i zaraditi poverenje od Zidana. Konkurencija u Realu je velika i morate se stalno boriti. Ako dobijete na lutriji i niste spremni živeti sa tim novcem, uskoro ćete se vratiti tamo odakle ste počeli”, rekao je Paunović za radio “Marka”.

Igrači se vraćaju treninzima i sledećeg meseca se nastavlja prvenstvo koje je prekinuto zbog pandemije korona virusa.

“Razgovaram sa prijateljima i trenerima iz Španije. Srećan sam što se sezona tamo može nastaviti, samo morate biti oprezni. Uveren sam da se fudbal može vratiti u normalu. Najvažnija stvar u povratku biće fizičko stanje igrača, ali igrači su bili disciplinovani. Treneri sa kojima sam razgovarao su zadovoljni s tim”, poručio je Paunović