Fudbal

Partizanu sledi monitoring od UEFA

Pre nekoliko dana objavljeno je da je račun fudbalskog kluba Partizan u blokadi zbog duga od 200 hiljada evra.

Za tri dana sledi uobičajan monitoring iz UEFA koji proverava finansijko poslovanje crno – belih, ali generalni direktor Miloš Vazura uverava da nema razloga za brigu.

Najvažniji monitoring, ključni za dobijanje evropske licence, predviđen je za 31. mart. Samo neupućeni nastupajućem monitoringu daju atribut dana ‘D’, ne znajući da ljudi iz UEFA tad mogu samo da notiraju ili vam skrenu pažnju na neke stvari, koje, potom, možete da rešite, recimo, do kraja novembra“, rekao je Vazura za „Žurnal“.

 

Firma „Bonum“ potražuje novac od kluba iz Humske za nekadašnji  transfer Nikole Vujovića iz Mogrena u Partizan.

„Najvažnije, napravili smo dva reprograma – sa Spartakom za Đorđa Ivanovića (200.000) i Nemanju Nikolića (100.000) i sa Čukaričkim za Ognjena Ožegovića (150.000). Uz regulisan porez državi i isplaćena dugovanja bivšim igračima – to bi trebalo da bude dovoljno“, pojašnjava Vazura.

 

Juče se ponovo oglasio bivši predsednik Partizana Dragan Đurić koj je napao aktuelne čelnike, ali nije umeo da objasni, tačnije da se seti otkud dug za Vujovića. Sadašnji generalni direktor Miloš Vazura ipak nije hteo da odgovori na prozivke Đurića.