Fudbal

Partizanova želja odabrala mađarski klub?

Od početak godine traju nagađa ko bi mogao da pojača Partizan na poziciji štopera.
Kao što je poznato od leta će Strahinja Pavlović otići u Monako čiji je član od ove zime, dok iskusnom Bojanu Ostojiću ističe ugovor za pola godine i ostaje pitanje da li će saradnja biti nastavljena.

Iz toga razloga potreban je defanzivac već sada kako bi imao priliku da se uigra sa ostatkom tima i bio spreman za izazove u Evropi. Prav opcija je bio Slobodan Rajković, čak je i trenirao u Humskoj, ali je prvo bio na pragu prelaska u Peruđu, potom i u Ufu, ali su oba tranfera propala, jer nije uspeo da dogovori lične uslove. Ostaje mala šansa da se crno – beli ponovo pokušaju da ga angažuju, ali bila je spreman i rezervna varijanta.

Reč je o Sloodanu Simović kome je ugovor sa Bate Borisom istekao prvog dana Nove godine. Ovaj defanzivac je bio želja čelnika crno – belih tokom leta što je i sam fudbaler potvrdio, ali tada nije došlo do saradnje. Delovalo je da će ove zime dve strane naći konačno zajednički jezik. Ipak, kako javlja „Hotsport“, Simović je odlučio da pojača mađarski Kišvard, trenutno sedmoplasirani tim tamošenjeg šampionata. Ostaje da se vidi da li će Partizan morati da se okrene trećem rešenju.

Foto: Youtube Prinscreen/ RTV Yu Eco