Fudbal

Partizan zove decu na meč sa AZ Alkmarom (FOTO)

Juče je Disciplinsko apelacioni veće UEFA zvanično odbili žalbu Partizana na dva meča suspenzije zbog ispada navijača na meču sa Malatijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su kažnjeni sa dve utakmice bez prisustva publike kao i novčano. Jedan meč suspenzije je odrađen, a nadali su se u Humskoj smanjenju kazne kako bi na premijeri u Ligi Evrope mogli da igraju pred punim stadionom. Od toga neće biti ništa pa ćemo ponovo na tribinama stadiona Partizana videti mlade navijače uzrasta do 14 godina.

Na meču protiv Moldea oko šest hiljada mališana je napravilo lepo atmosferu, a nešto slično se očekuje i protiv AZ Alkmara kada će biti i više dece. Iz toga razloga su crno-beli uputili apel svim zainteresovanim organizacijama da se jave ukoliko žele da prisustvuju meč sa holandskom timom.

“U susret prvoj utakmice grupne faze UEL koju FK Partizan igra bez prisustva publike pozivamo sve zainteresovene dečije organizacije, škole i škole fudbala da se prijave i prisustvuju još jednom važnom meču za crno-bele. Pored osnovnih podataka, imena i prezimena, JMBG dece učesnika i osoba koje su u pratnji, potrebno je da kontaktirate FK Partizan preko brojeva telefona 011/3693816 ili mejl adrese crnobeli@partizan.rs. Pravo prijave imaju samo organizovane grupe deca starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole”, navodi se u saopštenju crno-belih.

Utakmica prvog kola grupnog takmičenja Lige Evrope između Partizana i AZ Alkmara se igra u četvrtak 19. septembra 2019. godine od 21:00h.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Kako da se prijavite za utakmicu? U susret prvoj utakmici grupne faze UEL koju FK Partizan igra bez prisustva publike pozivamo sve zainteresovene dečije organizacije, škole i škole fudbala da se prijave i prisustvuju još jednom važnom meču za crno-bele. Pored osnovnih podataka, imena i prezimena, JMBG dece učesnika i osoba koje su u pratnji, potrebno je da kontaktirate FK Partizan preko brojeva telefona 011/3693816 ili mejl adrese crnobeli@partizan.rs Pravo prijave imaju samo organizovane grupe deca starosti do 14 godina uz prisustvo učitelja ili trenera fudbalske škole Utakmica FK Partizan – FK Az Alkmar igra se u četvrtak 19.septembra 2019. godine od 21.00 č. FK Partizan

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана