Fudbal

Partizan ostao bez veziste zbog neisplaćenih zarada

Dosta problema zadesio je fudbalski klub Partizan u poslednjih nedelju dana. Nakon poraza od Voždovca trener Zoran Mirković je podneo ostavku, da bi potom klub napustio i sportski direktor Ivica Ilijev.

Crno-bele privremeno vodi dosadašnji pomoćnik Žarko Lazetić pod čijom vođstvom je savladan Napredak u Kruševcu sa 4:0 u četvrfinalu Kupa Srbije.

Mediji nekoliko dana tvrde da je finansijska situacija u Partizanu loša i da se duguju plate igračima. Predsednik Milorad Vučelić negirao je te navode ne želeći da otkriva koliki je trenutno dug kluba. Prema njegovim rečima igrači su dobili zarade do februara, ali današnji “Žurnal” piše da je jedan fudbaler Partizana napustio klub zbog dugovanja. Defanzivi vezista Salu Draman (20) odlučio je da napusti Humsku i već se vratio u Burkino Faso. Prema istom izvoru Dramanu se duguje sedam plata i kao stranac ima pravo da ode bez ikakvih posledica.

On je prošle zime stigao u Partizan, a ove sezone je nastupao za filijalu Teleoptik u Prvoj ligi Srbije i ukupno je odigrao 18 mečeva. Zanimljivo da nije odigrao ni jedan meč za beogradski klub.