Fudbal

Partizan doveo igrača, dok se s drugim još dogovara

Partizan vrši reorganizaciju u timu za predstojeću sezonu.

Parni valjak je u tom cilju doveo još jendo pojačanje, pošto je ugovor sa crno-belima potpisao Aleksandar Lutovac koji je odlukom Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) postao slobodan igrač.

Lutovac je došao iz Rada, sa kojim je na kraju zatražio raskid ugovora, jer mu je klub sa Banjice dugovao nekoliko plata.

Ofanzivni vezni igrač je dogovorio četvorogodišnju saradnju, odnosno do juna 2023. godine, a pošto je rešio status, sada može se posveti pripremama za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine.

Partizan je tokom današnjeg dana završio posao oko dovođenja dvojice defanzivaca, Periše Pešukića i Igora Vujačića, ali nije rešio problem oko statusa, junaka pobede crno-belih u finalu Kupa Srbije, kada je Bojan Ostojić bio strelac jedinog gola za trijumf na meču za trofej.

Fudbaleri Partizana će sutra otputovati na Zlatibor na prvi deo priprema za narednu sezonu, nakon što se Ostojić, vratio se sa odmora, još uvek nije produžio ugovor sa Partizanom i prema izveštavanju “Mocartsporta” prvi sastanak čelnika kluba sa igračem je obavljen, ali iskusni defanzivac nije zadovoljan s obzirom da mu je ponuđena manja plata.

Međutim, kako se navodi, priča još uvek nije završena i očekuje se da dve strane nastave razgovor narednih dana i pronađu kompromisno rešrenje.

Foto: Youtube Printscreen/