Fudbal

Oglasio se zapostavljeni bivši defanzivac Partizana

Stigao je prošlog leta Dominik Dinga u Partizan na insistiranje trenera Save Miloševića koji je ga je poznavao dok je radio u Fudbalskom savezu Srbije.

Mladi defanzivac je u Humskoj igrao na pozajmici iz Urala i očekivalo se da će uspeti da se namtne i da vrati karijeru na pravi put. Ispostavilo se potpuno suprotno. Ta crno – bele je odigrao samo jedan meč, i to u Kupu, protiv Vodojaže (6:0).
Nezadovoljan statusom Dinga je zimus napustio crno – bele bez objašnjenja. Udlesila je nova pozajmica u Dinamo Minsku iz Belorusije.

“Ne bih da pričam o Partizanu i razlozima zašto nije uspelo. Tako je očito moralo, prošlost sam ostavio iza sebe… Dobro mi je u Dinamu, ako gledam sa lične strane, konačno sam dobio prostora da igram. Bilo bi dobro i da krenu bolji rezultati, no, tek je početak takmičenja, prošli smo kompletne pripreme i treba nam možda malo više vremena da se uigramo, jer cela ekipa je nova. Ambicije kluba su najviše moguće, Dinamo želi šampionsku titulu i to nam je postavljeno kao prioritet”, izjavio je Dinga za “Telegraf”.