Fudbal

Mladi fudbaler Partizana oduševljen zbog debija

Fudbaleri Partizana su sinoć izborili plasman u finale Kupa Srbije nakon remija sa Radničkim u Nišu 1:1. Crno-belim su u prvom susretu minimalno slavili pa će zasluženo igrati za odbranu trofeja protiv Crvene zvezde.

Susret na “Čairu” obeležio je debi mladog Lazara Pavlović (17) koji je ostavio odličan utisak.

“Pre tri nedelje sam zvanično priključen prvom timu i od tada treniram sa njima. Imao sam sreću da većinu igrača poznajem, jer sam sa trojicom svojih drugova imao čast da ih upoznam još u januaru na Teleoptik. I tada i sada su me sjajno prihvatili, tako da mi je sve bilo mnogo lakše, a posebno što sam tada uvideo šta znači seniorski fudbal i šta se od igrača traži’, rekao je Pavlović za klupski sajt.

 

Mladi vezista je bio iznenađen odlukom trenera Save Miloševića da ga uvrsti u prvi postavu.

“Čak ni ja nisam znao da ću biti među 18 i krenuti na put, a kamoli da ću biti starter. Bio sam zaista iznenađen, ali nije bilo negativne treme, već samo želja da utakmica što pre počne. Kada me je trener pitao da li sam spreman, odgovorio sam odmah da jeam. I kada me je trener pitao da li sam spreman, odgovorio sam odmah da jesam. zaista sam i bio. Taj osećaj se ne može opisati osim rečju – fenomenalno. Prvo sam javio svojoj porodici, a onda se javila mala pozitivna trema i želja da što pre izađem na teren. Ovo je ostvarenje mog sna'” kazao je Pavlović.

On je rekao da nema rituale pred utakmicu i naveo da su svi igrači verovali da mogu da prođu u finale.

Meč između Partizana i Crvene zvezde igra se 23. maja prem ranijem dogovoru u Nišu na stadionu” Čair”.