Fudbal

Miško Ražnjatović ponovo govorio o mogućnosti da Jokić zaigra za Srbiju

Praktično ne prođe dan da se u medijima ne govori o potencijalnom igranju Nikole Jokića za reprezentaciju Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini.

Ove sezone Jokića će po prvi put igrati sa Denverom plej – of, a mogućnosti da se odazove pozivu selektora Aleksandar Đorđevića, govorio je njgov agent, Miško Ražnjatović.

“Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili, jer su prvi put zaigrali u plej-ofu“, rekao je Ražnjatović gostujući na Ekonomskom fakultetu, a prenosi “Mondo”.

Konkretan odgovor u ovom trenutku je teško dati, ali postoje pozitivni signali.

“Generalno su pozitivne vibracije, ali svaki put kada je tako, pojavi se vest dana da će Jokić igrati, pa ja onda dobijam čestitke… Stvarno ne znam u ovom trenutku, ali iskreno rečeno, retko kad sam se osetio tako dobro kao 2002. godine kada je Gurović dao trojke u Indijanopolisu.”, iskren je poznati agent.

Šanse da se bude deo selekcije “orlova” postoje.

„Zaista želim da se to desi. Ako bude bilo imalo šanse za to, to će se desiti. A, ako on bude igrao, verujem da možemo da ih pobedimo (Ameriku“, poručio je Ražnjatović.

Denver se posle dosta vremena našao u plej – ofu zašta velike zasluge ima upravo Jokić.

“Igrao je i malo preko plana, malo su ispali iz forme u poslednjih mesec dana, ali su uz malo sreće izborili poziciju broj dva na tabeli Zapada. Ipak, igraju protiv dobre ekipe, San Antonija i posle prvog poraza kod kuće jako je moguće da ne nastave plej-of”, zaključio je Ražnjatović.