Fudbal

Milojević: Neće nam biti lako na Banjici (FOTO)

Predstojećeg vikenda igraju se mečevi 27.kola Superlige Srbije a nakon toga sledi reprezentativna pauza.
Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Radu sutra od 17:00h. Trener šampiona Srbije, Vladan Milojević, ne očekuje lak posao protiv kvalitetnog rivala.

„Ne očekujem da će biti laka utakmica. Spremićemo se adekvatno, imamo svoj cilj i trudimo se da treninge ponavljamo na utakmicama. Rad od početka ovog dela prvenstva jednostavno ima svoj način igre, bez obzira na promenu trenera, igrači su se navikli na novog. Ne gube tako lako utakmice, da li kod kuće ili na strani. Imaju motiv, na Banjici nikad nije bilo lako igrati”, rekao je Milojević na konferenicji za novinare.

Nakon gostovanja na Banjici sledi dvonedeljna pauza.

“Prijaće nam pauza i posle očekujem da ću imati sve adute na raspolaganju, da će se i reprezentativci vratiti zdravi. Gobeljić, Rodić, Boaći i Marin su bili van stroja, dan pred meč sa Radnikom problema je imao i Čaušić, treninzima se vratio Jevtović i biću posebno srećan da ih sve vidim u trenažnom procesu. Neki od njih bi možda mogli da budu spremni za Rad, ali sve zavisi od procene lekarskog tima. Očekujem posle pauze da se Rodić i Gobeljić vrate u pun trenažni proces”, kazao je Milojević.

Uprava Zvezde produižla je ugovore sa nosiocima igre što posebno raduje Milojevića.

“Srećan sam zbog toga, uprava kluba radi pravi posao. Uvek mi je drago, i kao zvezdašu i kao treneru, da igrači produže saradnju na obostrano zadovoljstvo. U prošlosti se dešavalo da je bilo teško zadržati igrače i onda se uvek ispočetka formira tim. Pred januarske pripreme sam rekao da je prvi put u Zvezdi posle dužeg vremena ostao kostur tima i mnogo je lakše kada postoji kontinuitet, i za klub, i za struku. To je jako dobra i pozitivna stvar, ali neki put mogućnosti ne dozvoljavaju da to uradite. Zvezdaška opredeljenost igrača je prisutna i drago mi je što su ostali”, zaključio je Milojević.