Fudbal

Milivojević: Nisam rekao zbogom reprezentaciji

Trentuno jedan od najboljih igrača srpskih igrača u evropskim klubovima je as Kristal Palasa, Luka Milivojevića. Srbin je kapiten svog kluba za koji je ove sezone već dao 12 golova (10 sa penala)

I pored svega navedenog  za Milivojevića nema mesa u reprezentaciji Srbije. Nakon Svetskog prvenstva u Rusiji izbio je sukob između asa Palasa i selektora Mladena Krstajića, pa se vezista više nije pojavljivao u dresu „orlova“.

“Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju. Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i izjavama remetim bilo šta. Istina je da se niakda ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio. Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nikoga nisam ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu”, rekao je Milivojević za “Žurnal”.

 

Selekcija Srbije počela je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo remijem sa Portugalom u Lisabonu 1:1. U junu se nastavljuju kvalifikacije kadaćee „orlovi“ igrati protiv Litvanije i Ukrajine.