Fudbal

Krstajić: Sa Kokezom ne može niko da me posvađa

I dalje je aktuelna tema status Mladena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije.

Nakon debakla u Ukrajini čelnici Saveza su najavili konkretne poteze. Mediji uveliko spekulišu da će Krstajić biti smenjen, a ista sudbina bi mogla da zadesi i sportskog direktora Darka Kovačevića.

Kako god cela situacija da se završi Krstajić ne želi da se diže velika prašina oko reprezentacije.

“Nikakvih problema nema. Sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moju eventualnu negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod, sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita i što mogu. Moj odnos sa Slavišom Kokezom iz FSS ništa ne može da poremeti”, poručio je Mladen Krstajić za “Žurnal“.

Kakva god odluka bude biće ispoštovana.

“Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam. Ako me smene, podržaću reprezentaciju. I ako ne budem bio slektor, doći ću privatno u Luksemburg, da gledam reprezentaciju”, poručio je Krstajić.

Taktika u Ukrajini je bila pogrešna.

“I sutra bih opet na tu utakmicu izašao sa formacijom 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina”, iskren je Krstajić.

Posle svega da li bi u Ukrajini igrao isti sastav.

“Ne, ali ne mogu da pričam o tome. Ipak i dalje verujem da Srbija može da se plasira na Evropsko prvenstvo. Sa Krstajićem, ili bez njega, najmanje je bitno”, zaključio je Krstajić.