Fudbal

Koroman "udario“ na Binića

Prošle nedelje veliku buru podigla je izjava trenera Smedereva, Ognjena Koromana, u kojoj je potkačio svoj bivši klub Crvenu zvezdu, ali i čelnike FSS. Sa našeg najvećeg stadiona odgovorio mu je direktor omladinske škole Dragan Mladenović, a iz Saveza je replicirao Dragiša Binić.

Ovogo puta Koroman je odlučio da odgovori i Biniću, članu Izvršnog odbora FSS.

“Meni legendo nije cilj da privučem pažnju, šta će meni pažnja, od koga, zbog čega… Trener sam u pokušaju, to priznajem, jer sam na početku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipulišu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj priči, legendo. Nemoj legendo da vređaš moju inteligenciju i da misliš da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominješ Svetsko prvenstvo 2006. i da sam narušavao atmosferu. Ja svuda narušavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sećaš Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari”, poručio je Koroman i potom je poručio.

“Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ručamo, i da radimo za boljitak naše dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Binić, a ja Koroman, a ko su oni?”, pita se na kraju Koroman.