Fudbal

Juve vraća svoju nekadašnju zvezdu, kreće i po mladog Italijana (FOTO)

Nemaju mira u Juvenutusu.

Iako praktično imaju dva tima na raspolaganju u redovima šampiona Italije čine sve kako bi bili još jači.
Kako piše “Tutosport”, u Torinu su spremni da ponude novac plus igrača za vezistu Mančester junajteda, Pola Pogbu. Frnacuz je tokom leta priznao da mu je potreban novi izazov u karijeri, povezivan je sa odlaskom u Real Madrid, ali na kraju do transfera nije došlo.

Čelnici torinskog kluba žele da iskoriste situaciju i da u klub vrate Pogbu. Francuz je sa uspehom igrao za “staru damu” od 2012. do 2016. godine kada je prodat Junajtedu za 105 miliona evra.
Sada žele da ga vrate i uz novac će ponuditi neke od svojih igrača, Maria Mandžukića (žele ga u Junajtedu), Emre Džana, Belza Matuidija i Daniele Ruganija.

Glavna meta Juventusa sledećeg leta je Nikolo Zainiolo iz Rome. U prethodna dva prelazana roka u Torinu su želili mladog Italijana, ali su u Rimu uspeli da ga zadže. Za kratko vreme ovaj vezista je pokazaao klasu i previđa mu se blistava karijera. ovog leta je produžio ugovor sa “vučicom” do leta 2024. godine i time je pokazao odanost klub. Jasno je da će šampion morati da izdvoji mnogo više od 35 do 40 miliona evra kojliko su nudili ovog leta. Najviše se pitaju na “Olimpiku” čiji čelnici veruju da ne treba prodavati svog najvrednijeg fudbalera, pogotovo konkurentnu iz Serije A.