Fudbal

Ilija Stolica objavio spisak reprezentativaca za turneju po Americi (FOTO)

Kao što je ranije najavljeno fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje turneja po Americi gde će odigrati dva prijateljska duela. Prvo će 26.januara igrati protiv Dominikanske republike, dok pet dana kasnije sledi okršaj sa Sjedinjenim Amerčikim Državama.
Kao što je poznato najbolju selekciju Sbije će na ova dva meča voditi selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica, koji je večeras objavio spisak igrača na kojem se nalaze isključivo igrači iz domaćih timova.

“Odlučili smo se za ovu turneju iz nekoliko razloga. Prvo Savez će od ovoga svakako imati finansijske koristi, a opet sa druge strane pružićemo mogućnost brojnim klubovima Superlige da kroz zvanične utakmice reprezentacije afirmišu svoje igrače. U oba meča očekujemo maksimalno zalaganje momaka i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat, rekao je sportski direktor FS Srbije Vladimir Matijašević.
Pripreme počinju u subotu 16. januara u SC FSS u Staroj Pazovi. Reprezentacija Srbije na put kreće 21. januara dok je povratak planiran 1. februara.

Репрезентација Србије, коју готово комплетно чине играчи из домаћег шампионата, одиграће две пријатељске утакмице…

Posted by Fudbalski savez Srbije on Среда, 13. јануар 2021.