Fudbal

Haskić produžio ugovor sa Radničkim

Danas su iz fudbalskog kluba Radnički iz Niša potvrdili da je produžen ugovor sa napadačem Nerminom Heskiće do juna 2021. godine.

“Moji pregovori s Radničkim trajali su nekoliko meseci unazad. Ja sam se nekoliko puta sastao sa gospodinom Ivicom Tončevom i direktorima kluba i bio sam veoma zadovoljan sa planovima koje su mi predočili. Sve je proteklo u prijateljskom tonu i kod mene uopšte nije bilo dileme oko toga da li ću produžiti ugovor sa Radničkim”, rekao je Haskić za sajt kluba.

Haskić je na “Čair” stigao leta prošle sezone i imao je sjajnu sezonu u kojoj je bio najbolji strelac Super lige Srbije sa 24 data gola, a Radnički je završio na drugom mestu na tabeli.

Ukupno je za Nišlije odigrao 50 mečeva i dao je 31 gol.

“U Nišu mi je prelepo, osećam se kao kod kuće. Prošla sezona je bila najbolja u mojoj karijeri i želim da ovom klubu pomognem da i ove sezone ostvari zacrtane ciljeve.Zahvaljujem svima iz kluba, predsedniku Tončevu, saigračima i navijačima i mogu da poručim da se nadam još boljoj saradnji i da će naši rezultati biti u skladu sa očekivanjima svih onih kojima je Radnički u srcu”, poručio je Haskić.

Ovog leta je bio na pragu inostranog angažmana, ali na kraju do transfera nije došlo. Na početku sezone je imao problema sa povredama, a sada je to sve iza njega.