Fudbal

Džerard nema nameru da menja klub! (FOTO)

Nakon uspešne fudbalske karijere, Stiven Džerard, se posvetio radu u mlađim kategorijama Liverpula.

Pre godinu dana je prihvatio ponudu Glazgov Rendžersa da postane njihov trener i posle prve sezone može se reći da je pred njim blistava budućnost u ovom poslu.

Nekoliko dana se već spominje mogućnost da će još legenda engleskog fudbala promeniti klub, a da će to uticati na karijeru popularnog „Stiva Džija“.
Britanski mediji javljaju da će Frenk Lampard u naredna dva dana biti predstavljen kao novi trener Čelziju u koji stiže umesto Mauricija Sarija. Ukoliko se to zaista dogodi bez trenera će ostati Derbi Kaunti koji će pokušati da dovedu navodono upravo Džerarda.

“Svestan sam priča koje su se pojavile, ali nemam šta da kažem na tu temu. Veoma sam srećan ovde. Privilegija je biti menadžer Rendžersa i moj fokus je usmeren samo na sledeću sezonu. Sve je ovo slično pričama koje se pišu o igračima. I od njih tražim da ostanu koncentrisani na svoj posao i to ću i nastaviti da radim. Nema šta da dodam”, kazao je Džerard.

Nekadašnji vezista je celu svoju fudbalsku karijeru proveo u Liverpulu i kada ona kaže da neće nigde mora da mu se veruje.